Det bästa som finns är att bli uppskattad för sitt arbete och känna att du gör bra ifrån dig. Det spelar faktiskt ingen roll i vilken bransch du än må befinna dig i, en respons som visar att det du har gjort har hjälp någon eller skapat något åt någon som de är mycket glada över är oslagbart. Det är sådant som gör att du kan känna en betydlig stolthet över att jobba med det du gör, för då vet du att du gör bra ifrån dig.

Det är inte många som får göra så praktiska saker som vi gör. Det är så mycket planerande, så mycket teori i dagens samhälle. Sverige är inte alls längre en producerande nation utan vi sysslar främst med tjänster som ger betydligt mindre fysisk utövning. Det är inte lika lätt att faktiskt ta på det resultat man kommit fram till och producerat. Det vi gör som städföretag ger resultat. Det ger det allra tydligaste resultatet som du kan se med blotta ögat, nämligen att saker och ting blir rent och omgivningen ställs i ordning. Från att har varit ett ostädat kaos, har det blivit ett städat lugn som verkligen märks. Det är sådana delar vi är stolta över.

Så jag ber Sveriges nya regering att verkligen tänka till och prata med oss innan ni fattar de beslut som ni gick till val på. Det kommer att påverka oss extremt mycket och det gör att vår bransch inte längre kan frodas så mycket som den gjort, trots en extrem lågkonjunktur. Jag hoppas och tror att de rätta besluten fattas, att åsikterna skyddas och att vi medborgare lyssnas på, istället för att man går på en linje som enbart är ideologisk.