Min nya bäddsoffaLänge har jag gått i väntas tider på att fixa en bäddsoffa till mitt hem. På många sätt är det faktiskt den ultimata möbeln. Den är så otroligt användbar att jag inte riktigt förstår varför inte alla människor har en i sina hem. En bäddsoffa har liksom två syften. Två av de anledningarna till att vi vill sitta eller ligga ner, men framför allt ger möbeln dig en enda plats där alla spenderar den största delen av sin tid. Att sova vet säkerligen alla om att man gör i en säng en stor del av sina liv, men antalet timmar spenderade i soffan varje dag är även de många till antalet. Det är alltså en möbel som står för två delar av livet som är väldigt viktiga för oss.

En bäddsoffa behöver inte heller vara en soffa som enbart är ämnat för dina gäster. Det kan mycket väl också vara din säng. Jag har städat många lägenheter genom mina dagar och sett både en och annan trång lägenhet som envisas med att ha en säng och en soffa, vilket gör att det inte finns utrymme för något annat. Om det istället var så att dessa människor istället valde en bäddsoffa kunde de få betydligt mycket mer utrymme i sina små lägenheter.

Lyckligtvis har jag en tillräckligt stor lägenhet för att fylla ett enskilt rum med just en bäddsoffa. Att ha en bäddsoffa där gör att rummet kan användas på flera sätt, vilket jag verkligen uppskattar. Det var också ganska lätt att få tag på en bra och billig bäddsoffa, och om ni är nyfikna på var jag hittade min så kan ni klicka på bilden på soffan.