Min jobbarkompis

Min jobbarkompis

Varmaste hälsningarna ni kan tänka er får ni av mig här! Min blogg är inte vilken blogg som helst, för den handlar om mig, Anders. Jag är lokalvårdare till yrket och väldigt stolt över mitt arbete. Genom mitt jobb får jag hjälpa människor med en del av livet som är jobbig, krånglig och störande och det är alltid lika kul när ens tjänster uppskattas så mycket som de gör. Att städa är inte ett skitarbete, det är ett omhändertagande arbete av både människor och hus/lokaler, och det ger dig väldigt många kontakter med människor, vilket är lite av mitt levebröd, förutom lönen. Jag älskar den sociala interaktionen och skulle bli knäpp av att bara sitta framför en dator.

Det kan må hända vara så att jag är menad för någonting större, enligt vissa människors specifika tankar och regler om hur saker och ting ska vara. Jag är visserligen en hyfsat intelligent människa, men det behöver inte betyda att jag ska vara en del av den intellektuella eliten i världen. Jag släpar mitt strå till den gemensamma stacken utan någon som helst ambition om att vara en världsledare. Det är i det praktiska man märker den tydligaste skillnaden och det är också därför som jag njuter så mycket när något smutsigt blir rent.

Jag hoppas att du kommer att få ut mycket av min blogg, för det kommer att handlar om betydligt mycket mer än enbart städning och RUT. Jag kommer också att ta upp saker och ting som jag brinner för och samhällsbilder i stort. Håll tillgodo!